Sardinien tomorow!

HI! Imorgon far vi iväg tilll Italien Sardinien! KUL! HAr inte med mig en dator så bloggar igen på torsdag eller onsdag nästa vecka....
BYE!

Sara

E hemma hos Sara nu! Vi har varit på kvarnis och badat i haglet och regnet! Skönt! KUL!

Fallskärm efter båt!


HEj hej! Rubriken säger allt, idag åkte vi fallskärm efter en båt! Så kul! VI var typ 17 meter upp i luften och då och då bromsade dem in så att man doppade benen i vattnet!
VI tog på oss flyväst och en grej till som satt fast med båten och fallskärmen.När båten åkte ut och linan spändes sprand vi lite och vipps så var vi uppe i luften! DEt var så kul!!!!!!!!!! Men vi flög bara i 5 minuter...


 En fin landning...

Kläder:

Här e kläderna jag har köpt:
 




ÅÅÅÅh Fy! Men mums!

 Bilden e skitful jag vet!

Idag åkte vi till Monaco. Pappa o Elle gick för att leta efter en ubåt, men de hittade ingen som gick då.... Men medans de gjorde det tog tommy och jag en fikapause. JAg köpte en coca cola och tommy tog en öl. Mamma hade sagt till mig att jag skulle smaka diabolo menthe som är en grön mint läsk. Det är mintsirap och sprite. Jag fick en sån. Jag visste inte att man skulle röra om den, så jag tog en klunk men svalde bara själva sirapen! Blä!!!! (se bild) Fy fan! Men så rörde jag om och.... MUMS! Typ den godaste läsk jag smakat! Som sprite med minttuggummi! Det låter äckligt, jag vet men tro mig! När pappa och Elle kom tillbaka åt vi glass och sedan började vi gå. Gå gå gå. Hittade ingen taxi. Nähä. Leta leta leta. Vi frågade en man om var det fanns taxis. Jag behövde gå på toa oxå efter 4 glas läsk! Asså det var typ 32 grader! Vi hittade en stor byggnad som han hade beskrivit för oss där det oxå fanns toaletter! När alla varit på toa gick vi utomhus där man hade fin utsikt över Monaco och havet. Pling! PAppa tog upp telefonen. Nu är ni Italien! DEt kosstar....  Vi var emellan Frankrike och Italien! Ännu varmare.... Fullt av Ferraris och Gucci o Prada affärer! Vi hittade en taxi. Finaly! Vi åkte taxi till havsmuseeumet. Vi kollade på coola fiskar ett tag sedan åt vi lunch. Kyckling o pomesfrites. Efter det gick vi till affären där. JAg köpte ett armband och ett halsband. (lägger ut bilder på det imorgon och kläderna) När vi kom hem igen gick vi och badade i poolen. Sååå varmt och skönt! Gick sedan till affären och handlade mat. Nyss gav tommy mig två halsband jag ville ha i affären! Snygga! En grön sjöhäst och ett långt silverhalsband med en nyckel, hjärta, röd sten, snäcka och ett lås på!  Nu sitter jag här och bloggar!

Till Frida o Cissi:
Japp här e det skönt. Saknar er också! Ses snart i Sweden!
Kan ni svara på den här frågan fort!? Era favvofärger?


Här e några bilder:

 
 


 

Imorgon kommer mer! I promise!

Monaco

Ska till Monaco idag. Skriver ikväll.

Gissa var jag är? I NICE!!!!

 Dansar med hästar!

Halloj där hemma! Just nu e jag i Nice Franska Rivieran! Jippey!!! Solen skiner hela tiden! Vågorna e helt galna och 1 meter höga!!!! BAdar i poolen på morgonen klockan 10 och senare på dan på den långa strandpromenaden Promenade Des Anglais. Härligt! Har köpt över 11 vykort vi ska skicka till nära och kära!
Mina dagar här:

I fredags gick vi upp klockan 4 för att åka till arlanda. Vi åkte direkt flygplan i 4 timmar hit. Vi fick komma in till vår lägenhet klockan 2, så vi gick runt och fikade lite m.m. sålänge. Första dagen badade vi i poolen och åt middag ute.
Igår tog vi ett dopp i poolen och sedan gick vi runt lite här. I en park fanns det en karusell vi åkte. (se bild) Pappa och Elle, Tommy, jag var i Nices största leksaksaffär i en halv timme (iaf Tommy o jag) men sedan (medans Elle o Daddy stanna kvar där) gick T och jag runt och kolla efter kläder! Hitta en snygg illrosa hårsnodd med två blommor på och ett skitsnyggt linne i samma färg, en blommig klänning i grönt, brunt, gult! På kvällen gick vi och bada utomhus igen!
Idag har vi badat! Gått runt lite.... OCh jag har köpt en klänning med leopardmönstrat tyg och svarta paljetter!
Lägger ut bilder på kläderna imorgon!

Skriver mer imorgon.
Här e mer bilder:


  -Försvinn int med vågorna!

 Tjoho!






Skolavslutning! OMG!

 Tjena! I morgon e det skolavslutning! Vi slutar mellanstadiet! Shit!
Vi firar i danderydskyrka. jag e med i kören så vi får sitta längst fram! LYX! I kyrkan kommer alla i sexan att vara och mammor och pappor.
Vi i kören kommer att sjunga here comes the sun med beatles. när vi ssjunger sun sun sun here it come kommer Isak att springa in framför oss med världens leende och en stor sol på sig. Det är en jätte stor sol med ett litet hål i för huvudet! När han springer förbi oss kommer alla i kören sätta på sig solglasögon i en våg liksom och några tar fram en coca cola oxå! Kommer bli askul! Efter det ska vi säga adjö i klassrummet.
 

?


hej hej! Ska gå och lägga mig nu men jag e bara inte trött! I morgon fyller pappa 40år. Grattis! Så vi ska fira honom lite. Och på fredag bye bye sweden! Ja då åker jag till franska rivieran, e där 8 dagar, kommer hem i 5 dagar, åker till sardinien i en vecka!



Bli klar tidigare! kom igen! 20/11! Ni hinner tididare NEW MOON!
Okey, jag ser på TWILIGHT efter skolan imorgon!

What! 100 bullar!


Shit asså! Idag ska vi baka lite mer än 100 bullar! 100! Mamma e lärare så honska baka till typ 4 klasser! OMG!

På tisdag ska vi på picknick med elles skola! Saffris ska följa med!Tror nog jag måste köpa något gott till henne....?

I torsdags köpte jag The Sims3! I LOVE IT! Så kul!
Just nu lyssnar jag på jonas brother papanoid.......

The Sims 3

Pappa kommer mhem klockan fem och då ska jag åka direkt och köpa ts3!
Berättar om det imorgon! Men en sak vet jag. Det kommer att ÄGA!

New Moon och Twilight, skansen, honey... Men framför allt! Twilight och New Moon!

Någon mer som inte orkar vänta till typ 20 november!? INTE jag iaf! NEW MOON kom ut i morgon istället! PLEASE!?
Typ alla har ju sett trailern men jag tröttnar inte! Har sett Twilight typ 15 gånger och får inte nog! GUD jag tror jag dör!
Har snart läst ut twilight4..... FAN!

Imorgon skulle vi åka till skansen på elevensval med skolan, men det blir nog regn så vi har röstat fran 2 filmer vi ska se.
Första e typ dansfilmen HONEY (har aldrig sett den) och killarna vill typ inte se den de kallar den för tjejfilm....? Men iaf då ska de vara i gympasalen och typ sporta.....BORING!
Och efter den filmen ska vi of course se TWILIGHT! Vi ska ha med oss matsäck. Ska fråga om jag får sushi? Och vi får ta med oss glass, godis, läsk m.m.
Snask och Läskeblask!